(10 juni) BK Full House hemma i Ängelholms bowlinghall mot BK Joker från Göteborg lördagen den 10 september. Så blev det när lottningen till elitserien kommande säsong 2022-2023 presenterades på fredagen och där det för övrigt blir en repris på SM-finalen med 8-mannalag förra månaden i Nyköping mellan Team Pergamon, Partille och BK Kaskad från Norrköping,

Full House gör ”comeback” i elitserien och så gör även BK Stureby från Stockholm som fick den vakanta platsen när BK Jösse från Arvika drog sig ur på grund av spelarflykt. Stureby inleder för övrigt med två bortamatcher och ska möta Kulladals BS på Baltiskan i Malmö och BKF Falkenberg.

Förra säsongen möttes Spader Dam och Team X-Calibur redan i seriepremiären, de ställdes också mot varandra i SM-finalen i Nyköping och de kommer att mötas på nytt i serieupptakten i damernas elitserie när regerande svenska mästarna från Helsingborg har hemmamatch lördagen den 17 september.

Den kompletta lottningen för elitserierna finns nu på BITS och där kommer övriga serier, från Sydallsvenskan och till division-3, att läggas ut den närmaste veckan.