Arkiv juli, 2013

Vad händer med Lucky Bowl?

 

(30 juli) Kommer Lucky Bowl i Höör att öppna som planerat måndagen den 5 augusti? Och kommer Höörs PBK att kunna inleda träningen tisdagen den 6 augusti?
Kommer hallen att öppna igen?
Frågetecknen är många sedan ägaren Nisse Eklund på tisdagen lagt ut en annons på nätsajten BLOCKET om överlåtelse.
Enligt annonsen är Lucky Bowl med bowling, restaurang, nattklubb m.m. ledig per omgående. Och i annonsen heter det vidare:
”Ta det som det är för 15.000 kronor i månaden+moms”.
Enligt uppgift vill ägarna avyttra det driftbolag där Lucky Bowl ingår.
Lucky Bowl, som öppnade hösten 2001, hade fram till i fjol Emil Abrahamsson som entreprenör, för ett år sedan tog Torbjörn Åsgot och Mats Sandell över och de satte också sin speciella prägel på bowlinghallen via en rad uppskattade förändringar.
Men nu står Lucky Bowl inför en ny förändring och den fråga man nu ställer sig är om bowlinghallen kommer att öppna igen? I så fall när? Och vem tar över?
- Vi vet i dag inte om vi kommer att ha någon träning den 6 augusti, långt mindre hur det blir med alla seriematcher som är inbokade. Jag hoppas vi får ett besked ganska omgående från ägarna hur det blir. Kommer man inte i gång i Lucky Bowl måste vi ju söka oss till antingen Hörby eller Eslöv, säger Håkan Andersson, sekreterare i Höörs PBK.

Intern ”miniturnering” inleder säsongen

(9 juli) Det blir inte mer än en träning för HÖÖRS PBK innan seriespelet inleds. Så för att komma så väl förberedda som möjligt kommer klubben att anordna en egen liten träningsturnering, detta genom att de tre serielagen möter varandra.

Denna ”miniturnering” är inbokad i Lucky Bowl fredagen den 9 augusti och då spelas det matcher med 8-mannalag över 3 serier enligt följande:
Kl 12.00: Lag 3 – Lag 2, kl 13.00: Lag 1 – Lag 3 samt kl 14.00: Lag 1 – Lag 2.

- Klubbens tre lagledare har fått en grupp om 10 spelare tilldelade, vi har gått efter vårens seriesnitt och de senaste matcherna där och det är spelare som de ska använda sig av nu i säsongsupptakten. Och efterhand som resultaten trillar in från seriematcherna kommer spelare flyttas upp eller ned i grupperna, säger Håkan Andersson i Höörs PBK.

Redan måndagen den 12 augusti är det seriepremiär, då Höör-2 tar emot Tyringe-2 och onsdagen den 14 augusti inleder Höör-3 mot Perstorp-3, allt detta i Lucky Bowl.