(14 maj) Så kan vi lägga ännu en succébetonad säsong med Höörs PBK till
handlingarna. En säsong som präglats av sedvanligt bra spel på bowlingbanorna
och med ett mycket gott och trivsamt kamratskap vid sidan om desamma.

Någon serieseger blev det inte för Höörs PBK den här säsongen, bäst lyckades lag-3
med en tredjeplats i division 5, klubbens förstalag kom sjua i division 1 och fick tyvärr i slutomgångarna släppa grannen Eslöv före sig. Slutligen då lag-2 som inte klarade nytt kontrakt i ”trean”, slutade nästsist och flyttas ned.

Säsongens bästa lagresultat i Höörs PBK-1 noterades till 5954, Håkan Andersson toppade individuellt (849) och snittligan med ett 200-snitt, 5112 var andralagets toppnotering där Martin Wiklund var bäst med 766 medan lag-3 hade 4873 poäng som bäst och här delade Leif Ohlsson och Ingmar Larsson på bästasiffran med 715 poäng vardera.

Klubbens tre serielag spelade tillsammans 62 seriematcher, vi användes oss av 34 spelare och utöver detta arrangerades mixtävlingar, jultävling och klubbmästerskap och HPBK hade dessutom vänskapsutbyte med Tollarp, Hörby och Hässleholm.

Nu tar Höörs PBK sommarledigt vad gäller tisdagsträningen, vi ska skriva nytt kontrakt med Lucky Bowl och räknar med att kalla till första höstträningen den 14 augusti. Under juni-juli ska en del ombyggnadsarbeten företas i bowlinghallen, så kolla öppettiderna om ni känner för att träna ett par serier.

Den 31 maj tackar arrendatorn Emil Abrahamsson för sig efter 10 år i hallen, vi säger TACK och önskar honom lycka till i det han företar sig framledes. Och vi säger samtidigt välkomna tillbaka till Torbjön Åsgot och Mats Sandell som tar över etablissemanget den 1 juni.

Tack för den här säsongen, HPBK-are! Alla siffror och all statistik för den gångna säsongen finns uppsatt på klubbens anslagstavla i Lucky Bowl.