(9 juli) Massor av strikar! Och strike varenda gång…

YOU TUBE är outtömlig källa när det gäller att hitta intressanta och sevärda inslag om favoritsporten. Som bowling till exempel. Där finns nu en snutt med gräddan av toppspelarna på den amerikanska proffstouren, en video som enbart visar hur det går till att slå en strike. Och där finns spelare som Jesper Svensson när han visar upp sitt effektiva dubbelfattade vänsterslag, där finns danske Thomas Larsen i sin härligt lugna lite lunkande stil liksom Osku Palerma från Finland, en av de första med dubbelfattning som nådde elitnivå och där finns världsettan Jason Belmonte från Australien. Kort sagt, en palett med otroligt duktiga spelare med effektiva slag, allt på drygt tre minuter.

Inslaget är gjort i samband med PBA-tävlingen ”Scorpions Championships” i Tampa, Florida och det spelas på en 42-fot lång profil. Vann tävlingen gjorde för övrigt amerikanen Tom Daugherty och en av hans många strajkar finns dessutom med i inslaget. Kolla in länken: https://youtu.be/l3QjLb5HVWE