(3 juli) Nu har anmälningstiden för deltagande i seriespel med Alliansen Ringen säsongen 2021-2022 gått ut, den 30 juni var sista dagen. Men det finns ännu ingen uppgift på föreningens hemsida www.alliansringen.se om och när seriespelet beräknas starta eller hur detta ska utformas, ej heller uppgifter om antalet anmälda lag, om de 73 lagen i de sex divisionerna från förra säsongen blivit fler eller färre. Senast Alliansens hemsida uppdaterades var för övrigt den 16 april i år.

Något datum för det uppskjutna årsmötet har inte meddelats från Alliansens styrelse men det kommer enligt uppgift att hållas inom några veckor eftersom senaste årsmöte den 11 augusti 2020 bestämde, att serieindelning för säsongen 2021-2022 då ska tas upp för beslut. Först därefter kan matchprogrammet fastställas för en eventuell seriestart i slutet av augusti eller början av september månad.

Det nationella seriespelet med lag från Kiruna i norr till Ystad i söder, från elitserien ner till division-3 och farmarlagsserier, finns sedan flera veckor tillbaka publicerat på Swebowl och BITS, där blir det seriepremiär andra helgen i september och även seriespelet med pensionärerna i skånska Göingeserien har fått både speldagar och matchtider för stundande säsong, med hemma- respektive bortamatcher.