(6 januari) Det blir fortsatt hemma- och bortaspel för pensionärsbowlarna i Göingeserien, ett beslut föreningens styrelse tog i veckan och som grundar sig på de rekommendationer Svenska Bowlingförbundet skickade ut innan julhelgen. Då hette det bl.a. ”att träningar och seriematcher kan fortgå efter jul- och nyårshelgerna”, trots nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten.

Göingeserien är en av tre föreningar i Skåne med pensionärsbowling på programmet och den här säsongen deltar 29 lag fördelade på tre divisioner, från Hässleholm, Kristianstad, Hörby, Tollarp, Knislinge, Markaryd, Kristianstad, Åhus, Olofström, Bromölla och Osby och där seriestarten för vårsäsongen är inbokad onsdagen den 19 januari.

När det gäller Bowling-Sydväst, med totalt 49 lag från klubbar i Malmö, Lund, Svedala, Staffanstorp, Kävlinge, Trelleborg och Höör, finns det för närvarande inga planer på att ändra. Även där kommer verksamheten att fortsätta med hemma- och bortamatcher.