CIMG4638CIMG4636
Till vänster avgående kassören Hilding Bjermer tillsammans med
ordföranden Thore Larsson. På bilden till höger en del av de 31
närvarande på det välbesökta årsmötet.

När Höörs PBK kallar till årsmöte brukar det alltid bli en välbesökt tillställning. Så även årets som samlade 31 närvarande i Lucky Bowl. Det blev också ett årsmöte som i stort gick i ”omvalens” tecken.
En ny styrelseledamot invaldes dock och det var Martin Wiklund som tog över som kassör efter Hilding Bjermer. Den senare kommer att bli föremål för avtackning i samband med klubbmästerskapet i april. Fortsatt förtroende som ordförande fick Thore Larsson liksom ledamöterna Maj-Britt Helgesson och Gert Åkesson medan sekreteraren Håkan Andersson sitter kvar ett år till på sitt mandat. Till revisorer valdes Gunnar Bengtsson och Bengt Lindvall och HPBK fick också en lotterikommitté i Eva Jönsson och Gert Nilsson.
Omval blev det också för lagledarna Ann-Marie Johansson (lag 1), Thore Larsson (lag 2 ) och Gert Åkesson (lag 3) liksom för Siv Larsson-Maj Britt Helgesson som håller i vänskapsmatcherna medan Håkan Andersson-Martin Wiklund fortsätter att organisera klubbmästerskap, jultävling m.m.
Närmast på tävlingsprogrammet för Höörs PBK står en mixtävling den 30 mars och årets klubbmästerskap är inbokat i Lucky Bowl den 27 april.
Glädjande för Höörs PBK är att man fortsätter knyta nya medlemmar till sig. Bara på de senaste månaderrna har sju tävlingsbitna pensionärsbowlare sökt sig till tisdagsträningarna. (23 februari)