Jan Persson och Marianne Blomqvist från Höör respektive Hörby var med
i senaste upplagan av ”Märta Halls jubileumspokal”. Nu är det
dags igen för Hörby, Eslöv och Höör att mötas med 10-mannalag.
Foto: Håkan Andersson

 


(11 oktober) Det är mycket på gång i Höörs PBK under årets tre sista månader. Och då handlar det inte blott om en rad seriematcher och spel om viktiga poäng för klubbens tre serielag.

På programmet står bland annat sedvanligt höstmöte, vänskapsmatcher och interna tävlingar i form av mix och jultävling. Så här ser agendan ut för oktober, november och december:

Tisdag 15 oktober: Styrelsemöte kl 15.30 i Lucky Bowl
Onsdag 16 oktober: SPF-DM i Karlsro-Bowling i Eslöv, Höörs PBK har anmält 14 spelare
Tisdag 22 oktober: Höstmöte i Lucky Bowl kl 15.30, utdelning av HPBK-priset
Torsdag 24 oktober: Vänskapsmatch med 8-mannalag mot Hässleholm i Turbanhallen (med spelare från lag 3 och de som normalt inte deltar i seriespel)
Fredag 1 november: ”Märta Halls jubileumspokal” i Hörby kl 14.00, fjärde gången tävlingen arrangeras, spelas med 10-mannalag (minst två damer). 2010 vann Hörby PBK, 2011 tog Eslövs PBK en inteckning och i fjol segrade Hörby PBK för andra gången.
Tisdag 12 november: Mixtävling i Lucky Bowl, anmälda spelare lottas samman, 8 serier med handicap.
Torsdag 21 november: Premiär för vänskapsmatch mellan A-lagen i BK 80, Hässleholm och Höörs PBK (8-mannalag), matchen spelas i Turbanhallen, returmöte våren 2014 i Lucky Bowl.
Tisdag 10 december: Jultävling med Höörs PBK i Lucky Bowl med efterföljande prisutdelning m.m.. Klubben bjuder samtliga medlemmar på jultallrik.