(9 augusti) En årligt återkommande tävling är mästerskapen för pensionärsbowlare anslutna till SPF. Nu stundar först det skånska mästerskapet (DM) som avgörs i Eslöv och därefter arrangeras riksmästerskapet för första gången på Gotland och då i 18-banorshallen Uncle Joes i Visby.

SPF-föreningarna Aktiv och Vänkretsen står åter som arrangörer när DM avgörs i Eslövshallen och då ska Eva Jönsson från Höör och Göran Christensson, Eslöv (bilden) försvara titlarna från 2018 och 2016 då mästerskapet avgjordes i Eslöv. Måndagen den 16 september är det dags och det handlar om 6 serier efter åldersklasser. Här är länken med information om det skånska mästerskapet: https://bit.ly/2M7HJl1

2005 hölls de första riksmästerskapen för SPF-are och då i Örebro, nu är det SPF Höstglöd som står för värdskapet den 9-10 oktober i Visby. 150 pensionärsbowlare, från Sundsvall i norr till Eslöv i söder, finns i dag i anmälningslistorna och det spelas även här 6 serier i åldersklasser. All information kring tävlingarna på Gotland finns på länken: https://bit.ly/2OX7O8G