(18 juli) Efter spel i Madrid och San Marino och två deltävlingar i Europa-touren drar många av de svenska toppspelarna och internationella bowlarna vidare till München och Dream Bowling Palace, hallen där de svenska spelarna hade stora framgångar vid herrarnas EM förra månaden.

Nu handlar det om den tionde upplagan av ”Track Open”, med ett kvalspel över sex serier som pågår och med finalspel på söndag där ett förstapris på 5.000 euro väntar på segraren. Från torsdag 18 juli kl 12.00 kommer tävlingarna att streamas live för att kunna ses i datorn där flera kameror täcker upp merparten av banorna. Fredag inleds kvalet kl 10.00 och på lördag kl 08.00 medan söndagens finalspel startar kl 10.00. Regerande ”Track-mästare” är för övrigt Jesper Agerbo som vann en heldansk final i fjol mot Thomas Larsen. Bland de svenska spelarna finns Adam Andersson som vann i Madrid men däremot inte Daniel Fransson, den gångna helgens etta i San Marino.

Kolla in ”Track Open 2019″ via länken:  www.trackopen.de och gå därefter vidare till ”livestream”.