(11 juni) Onsdagen den 12 juni drar Europamästerskapen i bowling för herrar i gång 54-banorshallen Dream Bowl Palace i München och tävlingarna inleds med singelspel över 6 serier, avslutas den 22 juni med Master-slutspel. Och allt streamas i direktsändning direkt till din dator i ett mästerskap som samlat spelare från 33 nationer i Europa.

Sverige kommer med rutinerade spelare som Martin Larsson och Mattias Wetterberg från Team Pergamon (Partille) och de får sällskap av klubbkamraterna och debutanterna Adam Andersson och Mattias Olsson och av William Svensson, Kaskad (Norrköping) som gör landslagsdebut på seniornivå samt av Pontus Andersson, Team Clan (Nässjö).

EM omfattar efter inledande singelspelet onsdag kl 09.00, med debutanterna och vänsterhandsspelarna Adam Andersson och Mattias Olsson som första svenska par på banorna, blir det lagtävlingar för 2-manna, 3-manna och 5-mannalag och efter 24 spelade serier kommer de 24 bästa individuellt att kvala in för Masterslutspelet. Fem kameror finns för övrigt i bowlinghallen vid livesändningarna som var och en täcker upp fyra banor och här är länken till de streamde sändningarna: https://www.youtube.com/user/StreamForce4Bowling