(4 juni) Sex seriesegrare och sex ettor på ”Säsongstoppen” kommer att belönas när Alliansen Ringen håller årsmöte i Klippans bowlinghall onsdagen den 12 juni. Och alla kommer att erhålla det alldeles speciella inramade diplomet och ett dylikt tilldelas även segarna i ”Alliansmästerskapet” och ”Mästarmötet 2019″.

Förutom en inteckning i respektive divisions vandringspris kommer seriesegrarna att premieras, nämligen Perstorp-1 (division 1), Klippan-1 (division 2), Eslöv-3 (division 3), Åstorp-3 (division 4), Tyringe-3 (division 5) samt Bjäre-4 (division 6). Noterbart är att för Eslöv-3 innebar det fjärde raka serievinsten efter debuten i division-6 säsongen 2015-2016 medan Tyringe-3 tog andra raka efter seger i division-6 och seriedebuten 2017-2018.

Ett diplom kommer även ettorna i ”Säsongstoppen” att ta emot och dessa går till Henry Kärrström, Bjuv-1 (division 1), Anders Lund, Ängelholm-3 (division 2), Per-Ove Jönsson, Perstorp-2 (division 3), Ove Johannisson, Höganäs-3 (division 4), Ulrik Jensen, Tyringe-3 (division 5) samt Gerry Svensson, Bjuv-7 (division 6). Ett speciellt diplom får även Gun Malm, Ängelholm-1 (bilden) som svarade för den gångna säsongens bästa resultat bland damerna med 807 poäng och ett lagfoto kommer att pryda det diplom som Ängelholm-1 och Åstorp-1 ska tilldelas för sina segrar i ”Alliansmästerskapet” respektive ”Mästarmötet 2019″.