(6 oktober) Så har Alliansen Ringen presenterat säsongens första topplista med de bästa individuella resultaten från de sex divisionerna, en lista som omfattar seriespelet augusti-september 2018 och det sker för sjätte säsongen i rad.

Och liksom på premiärlistan för ett år sedan (2017-2018) är det med Henry Kärrström i Bjuv-1 som etta i division-1. Då satte Henry ”Alliansrekord” med 986 poäng i första serieomgången borta mot Höganäs-1, nu klämde han i med 949 poäng i lagets match i Åstorp i den tredje omgången. Etta på första listan i division-2 för ett år sedan var också Leif Johansson, Bjäre-1 som toppar även den här säsongens första lista, nu med 839 poäng.

Av övriga förstaplatser i premiäromgången går två till Ängelholm genom Nils-Göran Svensson, Ängelholm-10 (division-3) och Gunnel Crona, Ängelholm-8 (division-5), Örkelljunga toppar division-4 genom Bengt Brannebo medan Höganäs har omgångens bäste spelare bland division 6-lagen i Rolf Andersson.

Topplistan finns som vanligt på Alliansen Ringens hemsida via länken: http://ringen.garl-data.se/topplistan.htm