(5 oktober) Premiärupplagan för ett år sedan vann Eslövs PBK och klubben tog därmed en inteckning i den pokal Höörs PBK satt upp. Och om en månad är det dags igen…

Det handlar om ”Triangelkampen” där de tre mellanskånska klubbarna Eslöv, Hörby och Höör möts med 10-mannalag och där minst tre damer ska ingå i laget och tävlingen genomförs med en spelare från respektive klubb på varje bana och det handlar om 4 serier utan handicap med s.k. rullande räkning. Eslöv med Gerhard Lundahl som lagledare var bäst i premiären när Höörs PBK, som för övrigt tagit initiativ till den årliga ”kampen”, arrangerade i Hörbyhallen och vann med klar marginal till Hörby som tog andraplatsen före Höör och då svarade Bengt Dexe, Hörby och Thomas Persson, Eslöv för de bästa individuella resultaten med 752 respektive 741 poäng.

Lördagen den 10 november står Eslövsklubben för värdskapet och tar emot i Karlsro Bowling och klockan 10.30 rullar tävlingen i gång.