(22 juli) Det blev dubbelt danskt i topp när Europatour-tävlingen i München avgjordes med finalspel under söndagen. Jesper Agerbo tog hem förstapriset på 5.000 euro sedan han besegrat Thomas Larsen i den avgörande finalmatchen och där Antonio Florentino (Italien) och Kameron Doyle (USA) tog placeringarna därefter.

Några större framgångar för de svenska spelarna blev det inte. Efter veckans kvalspel toppade Franscoie Luow, som också spelar för Team Pergamon, med 1457 poäng på de sex serierna och till söndagens avslutning för de 45 bästa gick 13 svenska herrar. Tre av dem klarade av första finalrundan, nämligen Robin Persson och Karl Wahlgren från IS Göta i Helsingborg samt Mattias Wetterberg, Team Pergamon. Men i andra finalstegets fyra serier åkte alla ut.

Nu drar Europatouren vidare med tävlingar i Holland, Estland och Frankrike innan den kommer till Odense i Danmark den 26 augusti-2 september och därefter handlar det om ”Lucky Larsen Master” i Baltiska Hallen i Malmö med start den 25 augusti och finalspel den 9 september.