Dags att börja träna, Bengt Pettersson i Höörs PBK! Sista veckan i
augusti drar
säsongen i gång på nytt med de första av totalt 792
seriematcher. (Foto: Håkan A)

 

(7 juli) Nu finns spelprogrammet för säsongen 2018-2019 publicerat på Alliansen Ringens hemsida.

Måndagen den 28 augusti spelas den första av totalt 792 seriematcher fördelat på 22 omgångar som ska avverkas fram till slutet av april nästa år och där lokalderbyt mellan Ängelholm-5 och Ängelholm-10 i division 3-serien bildar slutvinjett fredagen den 26 april 2019. Efter en del ändringar och justeringar är spelprogrammet nu att betrakta som definitivt, tidigare preliminära program upphör således att gälla.

- Det har varit ganska få ändringar den här säsongen, Peter Andersson i Ängelholm har med andra ord på nytt gjort ett bra arbete med lottning och tidsättning. För alla ska veta att det är ett pussel och mycket arbete att lägga in alla matcher på de tider som hemmalagen förfogar över, kommenterar Håkan Andersson, tävlingsansvarig i Alliansen.

Men nu är det klart, spelprogrammet 2018-2019 finns på Alliansens hemsida, klart för respektive lagledning att plocka ut på skrivaren. Gå in och uppdatera via länken: http://ringen.garl-data.se/seriespel.htm