(18 juni) Drygt ett 20-tal amerikanska proffs och toppspelare från Europa och Asien kommer, dessutom hela den svenska eliten. Detta i den andra upplagan av ”Lucky Larsen Master” som spelas på Baltiska hallen i Malmö den 25 augusti-9 september.

Drygt två månader före första start är anmälningslistan redan mycket imponerande. Fjolårsvinnaren Jason Belmonte (Australien) kommer liksom amerikanarna EJ Tacket, Kyle Troup, Anthony Simonsen, Sean Rash, Bill O´Niell och Cameron Wier, som för övrigt förlorade stegfinalen mot Belmonte (180-245) förra året. Liz Johnson och Danielle MacEwan kommer, så även engelska toppar som Stuart Williams och Richard Teece, kanadensaren Fransoie Lavoie liksom hela den svenska eliten med spelare som Jesper Svensson, Jenny Wegner och Cajsa Wegner liksom Martin Larsen som gett namn åt tävlingen, ingående i Europa Tour.  Något som garanterar bowling av absolut högsta klass.

Det kvalspelas över 6 serier (med re-entry) fram till den 8 september, de 38 bästa går sedan vidare mot slutspel och ett hägrande förstapris på 150.000 kronor.

Här är länken till ”Lucky Larsen Master” med all information, anmälda spelare och starter under tävlingsperioden: http://luckylarsenmasters.com/

Bilden: EJ Tackett, en av proffsspelarna från USA som kommer till ”Lucky Larsen Master” i Malmö.