(20 november) Matchen går redan under namnet ”Knallen i Bjuv”…

För även om Bjuv-1 inte kom med bästa laget till onsdagens hemmamatch mot Örkelljunga-1 var det en prima överraskning att gästerna stod som segrare i division 1-mötet, därtill med klara 13-7 (5596-5416) och kanske kom Örkelljunga stärkt av segern i förra omgången hemma mot regerande seriemästarna från Perstorp (12-8). Örkelljunga hör nämligen normalt inte till de vassaste lagen på bortabanor, har bara en enda seger på de tre senaste säsongernas bortaspel i högsta serien (Helsingborg-1), poängen tas normalt i deras egen 4-banorshall.

Nu var Örkelljunga-1 i ledning hela vägen, efter 3-2 och 4-1 stod det 7-3 halvvägs, laget släppte aldrig taget om matchen och hade 9-6 inför sista rundan. Den tar gästerna hem med klara 4-1 och har i Kalle Ohlin med 804 poäng lite av en matchvinnare och till segern bidrog också Mats Johansson 744 och Christer Nilsson 734 medan Bo Månsson var etta i Bjuv-1 med 812 poäng följd av Karl-Erik Nilsson 726 och Mats Johansson 709 poäng.