(29 januari) Det blir bowling i en direktsändning i TV från den pågående SM-veckan i Sundsvall torsdagen den 31 januari.

Då ska SM-tecknen fördelas för 3-mannalag herrar och damer, ett mästerskap som föregåtts av regionala kval i höstas och därefter av slutkval i december. Nu återstår tre lag och på herrsidan är det BK Jösse (Arvika), BK Kaskad (Norrköping) och Team Clan (Nässjö), samtliga från elitserien. På damsidan handlar det om elitserielagen BK Eva (Stockholm), BK Högland (Nässjö) och samt BK Granen (Hedemora) som spelar i division 1.

TV-sändningen i SVT-1 och SVT-Play börjar kl 15.50 och det är damerna som inleder med semifinalen BK Eva-BK Högland varefter segraren möter BK Granen, därefter spelas herrarnas semifinal mellan Kaskad-Team Clan varefter BK Jösse väntar i finalen. Samtliga matcher spelas ”Bakers”, spelarna slår således varannan ruta, och över 2 serier.