(29 november) VM i bowling för herrar är i gång i 48-banorshallen i Hong Kong och efter inledande singelspel och 2-mannalag handlar det nu om 3-mannalag. Och alla tävlingsdagar streamas i direktsändningar i din dator fram till den 5 december då Master-slutspelet sätter punkt.

Några svenska framgångar gav inte de två inledande distanserna, där var det i stället USA, Kanada och Malaysia som dominerade inför finalspelet kommande helg. Medaljchanser finns det däremot i 3-mannalag där man avverkat tre av de sex serierna. Där är nämligen båda svenska lagen med i främre träffen. I lag-1 spelar Mattias Wetterberg, Jesper Svensson och Martin Larsen (samtliga Team Pergamon) och i lag-2 Markus Jansson (BK Jösse) med Pontus Andersson och Peter Hellström (Team Clan). Efter triospelet väntar 5-mannalag varefter de 24 bästa spelarna individuellt efter singel och tre lagtävlingar om totalt 24 serier går till Masterslutspel.

2018-års VM-turnering i Hong Kong har samlat 265 spelare från 54 nationer, från Afghanistan till Uzbekistan. Och här är länken till livestream-sändningarna som går via You Tube: http://bit.ly/2rk2nC5 och här länken till resultatsidan med bl.a spelprogram m.m: http://bit.ly/2Qw60TG

PS. Tidigt på fredagsmorgonen (svensk tid) den 30 november slutspelades 3-mannalag. Det svenska laget med Mattias Wetterberg, Jesper Svensson och Martin Larsen tog tredjeplatsen i kvalet, möter Indonesien i ena semifinalen medan Korea och USA möts i den andra. De matcherna spelas måndag 3 december kl 10.00 (18.00 i Hong Kong) och finalen direkt därefter.