(9 juni) Måndagen den 27 augusti är det seriepremiär med Alliansen Ringen för säsongen 2018-2019. Då spelas de första av totalt 792 matcher som ska avgöras i de sex divisionerna fram till slutet av april nästa år.

Lottningen är klar, så också tidsättningen av samtliga matcher och hela programmet går nu ut till klubbarna för granskning och där hemmalagen har möjlighet att justera och ändra på satta matchtider fram till den 1 juli. Och det är enbart hemmalaget som har den möjligheten.

Premiärdagen den 27 augusti spelas sju matcher i fem av de sex divisionerna, första paret ut är Höganäs-1 mot Landskrona-1 i division 1-serien och under dagen blir det spel även i Bjuv, Åstorp och Helsingborg. Och sedan rullar det på fram till fredagen den 26 april då tre matcher i Ängelholmshallen sätter punkt för säsongen.

Peter Andersson i Ängelholm har liksom tidigare säsonger svarat för lottning och satt matchtider och de finns under länken https://www.sbhf.se/ligaservice/index.php/division/index?parentId=1625

Notera att det handlar om ett preliminärt spelprogram, ett definitivt kommer att fastställas efter det att klubbarna gått igenom sina matcher och eventuella ändringar är gjorda.