(5 juni) När Tyringe-1 och Örkelljunga-1 nästa säsong gör ”comeback” i Alliansens division 1-serie kommer båda att inleda på bortabanor och därtill mot den gångna säsongens två topplag.

Lottningen visar nämligen att Örkelljunga-1 åker till Bjuv för att ta sig an seriesegrarna Bjuv-1 medan Tyringe-1 har bortamatch mot förra säsongens tabelltvåa Eslöv-1 och detta när seriespelet drar in gång i slutet av augusti. Lottningen och därmed spelordningen i de sex divisionerna är gjord av Peter Andersson i Ängelholm, tidsättning pågår och ett preliminärt spelprogram kommer att presenteras vid Alliansen Ringens årsmöte med 14 juni i Klippan.

Så här ser premiäromgången i division-1 ut: Bjuv 1-Örkelljunga 1, Eslöv 1-Tyringe 1, Höganäs 1-Landskrona 1, Helsingborg 1-Perstorp 1, Höör 1-Svalöv 1 samt Åstorp 1-Ängelholm 1.