Vid tisdagens träningspremiär med Höörs PBK var bl.a. den här trion på plats,
från
vänster Lars Lundgren, Ingvar Håkansson och Stellan Linder.
(Foto: Håkan Andersson)

 

(2 augusti) På tisdagen var det träningspremiär inför en ny säsong med Höörs PBK, för övrigt den 45:e i klubbens historia. Och det var tydligen något som många sett fram emot för det var fullt på alla de banor klubben abonnerar i Hörbyhallen.

Efter ett uppehåll på drygt tre månader med seriespel och träning är det nu bara knappa fyra veckor fram till det att Höörs PBK spelar första seriematchen för 2016-2017. Måndagen den 29 augusti inleder klubbens förstalag med bortamatch i Höganäs-1, andralaget får någon veckas ytterligare träning eftersom de inte spelar sin premiär förrän den 12 september, då mot Ängelholm-10. Och sedan rullar det på fram till sista veckan i april…

- Vi har fortfarande en del av våra spelare på ”semester”, men de är ju ganska så lättränade så jag tror nog att lagledarna ska få i hop två bra premiärlag, säger Håkan Andersson i Höörs PBK.

Några träningsmatcher är för dagen inte inplanerade men det kan mycket väl bli så att man låter lag 1 och lag 2 mötas för att kolla formen hos spelarna.

Höörs PBK stannar således kvar i Hörbyhallen både när det gäller träning och seriematcher.

- Vi har inte fått några som helst besked på att det skulle fungera problemfritt i Lucky Bowl i Höör, där tycks det tyvärr bara handla om satsning på nöjesspel under kvällarna fredagar och lördagar. Så vi fortsätter vår verksamhet i Hörbyhallen.