(27 augusti) Höörs PBK kommer att flytta ytterligare seriematcher till Hörby bowlinghall och det handlar tills vidare om de hemmamatcher som skulle spelats i Lucky Bowl under första halvan av september månad.

Närmast väntar spel för Höör-1 mot nykomlingen Ängelholm-3, som inlett serien med två raka vinster, och den spelas måndagen den 31 augusti kl 13.00. Klart är också att Höör-2 spelar mot Klippan-2 måndagen den 7 september och förmodligen kommer även matchen Höör 1-Landskrona 1 måndagen den 14 september att flyttas till Hörby.

- Det är fortfarande problem i Lucky Bowl. Men man hoppas kunna få allt till att fungera i nästa vecka varför vi räknar med att kunna spela vårt klubbmästerskap den 4 september, det som fick avbrytas i april på grund av maskinkrångel. Därefter får vi se hur vi gör med seriematcherna, säger Håkan Andersson i Höörs PBK.

Däremot kommer inte den från premiären uppskjutna matchen mellan Höör 2-Landskrona 3 i division-3 att spelas som tänkt var den 16 september i Hörby, en dag båda lagen tidigare var överens om. Men nu har Landskrona lämnat återbud varför Leif Ohlsson, lagledare för Höör-2, nu ska försöka leta upp en ny speldag. Och det kan mycket väl bli på hemmabanorna i Lucky Bowl.