Sommaren är kort, det mesta regnar bort…
Så är det tyvärr, precis som Tomas Ledin sjunger. Och när det så smått börjar gå mot höst är det dags att plocka fram bowlingkloten, idka lite materialvård och börja träna igen. För nu är en ny säsong på gång.

Redan tisdagen den 9 augusti inleder Höörs PBK träningen i Lucky Bowl, liksom tidigare med start kl 14.00 men med den skillnaden att priset gått upp. Hallarrendatorn Emil Abrahamsson har nämligen höjt timkostnaden, vilket innebär fem (5) kronor mer per spelare och träningstimme. Inte mycket att säga om eftersom det tidigare timpriset legat oförändrat i flera år.
Men á andra sidan har Emil lovat att snygga upp i hallen, bland annat ska trasiga klinkerplattor ersättas med nya, hålen i väggen vid bana 1 ska repareras! Det står till och med inskrivet i nya kontraktet.

Säsongens serieprogram har gått ut till samtliga medlemmar, Ann-Marie Johansson har sett till så att de hamnat i brevlådorna. Så det är bara att kryssa i almanackan och reservera just den dagen för spel i ett av de tre lagen inom Höörs PBK. Och som vanligt gäller det att hålla koll på klubbens anslagstavla i hallen. Där kommer information om klubbtävlingar, möten m.m. att sättas upp.

Välkommen till en ny säsong med HÖÖRS PBK – tisdagen den 9 augusti drar vi i gång!