(3 maj) Det kom 31 par till start vid årliga ”Vår- och parmixen” som efter två månaders spel avslutats i Ängelholm. Och att det inte blev fler förklaras i att många pensionärsbowlare stannade hemma på grund av corona-pandemin. Men de som kom spelade verkligen upp till bra bowling.

I parklassen (12 startande) blev det dubbelt Ängelholm i topp genom Kalle Måbrink- Mats Olsson som efter strålande spel noterade 1749 poäng över de åtta serierna och segern blev överlägsen före Peter Andersson-Bertil Persson på 1579 poäng, båda resultaten helt utan handicap.

Jämnare var det i den rena mixklassen dam/herre (19 startande) där segern gick till Ulla Persson-Göran Ekstrand från Eslöv på 1611 poäng (1571+40) knappt före Ewa Steen-Jan Steen från Klippan med 1602 (1306+296). I båda klasserna fick för övrigt segrarna dela på en tusenlapp som utgjorde förstapriset.