(30 april) Så möts de igen, de tre topplagen i Alliansen Ringens division 1-serie. Tisdagen den 14 maj med start kl 13.00 står Perstorp i egenskap av seriesegrare som arrangör för 2019-års ”Mästarmöte” och har bjudit in Bjuv och Åstorp till spel, tvåa respektive trea i serien.

Det blir fjärde gången ett ”Mästarmöte” arrangeras för topptrion i högsta serien, Åstorp-1 vann premiärupplagan 2015 i Hörbyhallen och 2016 när tävlingen avgjordes i Perstorp. Då var det Alliansen som stod bakom arrangemanget, 2017 tog man paus varefter Bjuv-1 vann serien 2018 då klubben på eget initiativ bjöd in till ett möte mot Åstorp-1 och Eslöv-1 som slutade med seger för Eslövslaget.

Nu har en sponsor satt upp en ny ”mästarpokal” och pris till bäste spelare individuellt. ”Mästarmötet” kommer att spelas med 8-mannalag med en spelare från varje klubb på varje bana.