(20 oktober) Sedan några månader tillbaka har Klippans bowlinghall (bilden) varit ute till försäljning, detta sedan tidigare föreståndaren avlidit i våras. Och nu är det klart att Mattias Möller tar över och den blir därmed en ”filial” till Höganäshallen. Enligt ett inlägg på Facebook pågår renovering av hallen i Klippan, man har redan satt in nya TV-monitorer och på nätet skriver man också att man inom kort ska vara tillbaka med lunchservering. Nye ägaren Mattias Möller har för övrigt drivit hallen i Höganäs sedan 2007 då han tog över efter Rolf Nilsson och hallen utsågs i våras till ”Bowlarnas favorithall” efter en omröstning på nätet anordnad av Svenska Bowlingförbundet och SBHF-Hallägarföreningen.

Ägarskifte lär det också bli i Trelleborg där La Visite-hallen sedan i våras är till salu och nu står det klart att det blir ny hallföreståndare/arrendator även i Trelleborgs andra bowlinghall, Söderslättshallen. Den hallen har de senaste säsongerna arrenderats av Peter Andersson, hallchef i Ängelholm, men nu är avtalet med Trelleborgs kommun uppsagt, vilket lokaltidningen Trelleborgs Allehanda rapporterat om.