(26 april) Tisdagen den 29 april sätter Höörs PBK punkt för säsongen 2013-2014 och man avslutar med en klubbtävling i form av ”Vårmixen”. Den spelas i Lucky Bowl, distansen är 8 serier och med handicap baserat på spelarnas snitt i det nu avslutade seriespelet.

Till spel kommer 13 par och ”toppseedade” blev Kaj Svensson-Bengt Pettersson och de går ut med O i handicap i varje serie, allt medan Ingela Ohlsson-Gerd Nilsson får tillgodoräkna sig 43 poäng extra i varje serie.

Så här ser spelordningen ut (inom parentes handicap/serie):

Kl 12.00: Ingela Ohlsson-Gerd Nilsson (43), Gunilla Larsson-Jan Persson (33), Amy Wiklund-Lars Lundgren (4), Bengt Lindvall-Krister Lindberg (16), Inga Svensson-Åke Persson (22), Kaj Svensson-Bengt Pettersson (O), Leif Ohlsson-Eva Jönsson (16) samt kl 13.30: Crister Bengtsson-Martin Wiklund (16), Ethel Andersson-Gert Nilsson (4), Ann Marie Johansson-Ingvar Håkansson (36), Gert Åkesson-Sture Karlsson (27), Ingrid Larsson-Tore Holst (33) samt Ingmar Larsson-Ewe Sandberg (25).