(4 augusti) Det är fortsatt stängt och igenbommat i Lucky Bowl! Och inga besked kommer om när hallen öppnar igen!
Det finns ingen som helst information på Lucky Bowls hemsida, inget anslaget i entrén vid hallen och telefonsvararen talar enbart om att ”det är sommarstängt till den 31 juli”…

Det gör att HÖÖRS PBK måste ställa in premiärträningen den 6 augusti liksom den träningsturnering klubben bokat in fredag  den 9 augusti i hallen. Lägg därtill att man tvingas meddela Tyringe PBK och Perstorp PBK att det inte blir några seriematcher enligt spelprogrammet den 12 och 14 augusti.

- Om vi måste lämna walk-over eller man accepterar att flytta matcherna får Alliansens styrelse besluta om. Problemet är att vi har ytterligare två matcher på hemmabanorna i Lucky Bowl senare i augusti, säger Håkan Andersson i PBK.

Träningen kan i viss mån PBK-medlemmarna upprätthålla genom att åka till Hörby eller Eslöv.
- Problem där också eftersom många av våra medlemmar hyr skåp i Lucky Bowl där de har klot, skor och annan utrustning. Och de kommer ju inte in i hallen…

När en ny arrendator eller köpare tar över vet man inte. I fredags visades två intressenter runt i anläggningen på Bruksgatan i Höör.
- Vi hoppas att både vi och Team Frosta får fortlöpande information om vad som händer. Den delen har man från ägarnas sida nämligen helt struntat i tidigare, påpekar Håkan Andersson i Höörs PBK.