(14 juni) Juni och juli! Sommarmånaderna då bowlinghallarna bommar igen och personalen tar semester!

Men det är inte alla hallar i det mellanskånska grannskapet som hänger ut skylten STÄNGT på entrédörren. Känner du för att spela några serier så är ”räddningen” inte långt borta. Och det brukar ju av tradition bli en och annan dag som gjord för bowlingträning. Solen kommer förmodligen inte att skina varenda dag…

Träna och spela kan du således göra i Hörbyhallen varje torsdag kl 11-20 under juni och juli och i Turbanhallen i Hässleholm är det sommaröppet måndagar och onsdagar kl 14-22 under  juni och juli och fram till den 30 juni kan du spela i Karlsro Bowling i Eslöv under ordinarie öppettider. Hallen håller sedan stängt under hela juli månad.
Stängt är det däremot i Lucky Bowl i Höör tiden 17 juni-28 juli och där öppnar man för en ny säsong måndagen den 29 juli.