(18 februari) Det är mycket på gång just nu inom Höörs PBK
Tisdagen den 26 februari kl 15.00  blir det årsmöte i Lucky Bowl, en vecka senare spelas vårens mixtävling och därefter är det dags att inleda andra upplagan av ”Ohlsson Cup”, cuptävlingen som ordföranden Leif Ohlsson sponsrar och där Ingmar Larsson är regerande mästare efter finalseger mot Krister Lindberg. I samband med årsmötet kommer en anmälningslista att läggas ut och preliminär cupstart (3 serier med handicap) blir den 12 mars och liksom i fjol spelas tävlingen på tisdagsträningarna under våren och hösten.

Mixtävlingarna med Höörs PBK lockar alltid ett stort startfält, så även den 5 mars och lottningen av paren kommer att ske i samband med årsmötet. På tävlingssidan handlar det även om 2013-års klubbmästerskap (4 serier hcp och open) och det kommer att spelas den 16 april i Lucky Bowl.

Seriespelet rullar vidare och för lag-1 blir det närmast bortamatch mot serieledande Åstorp (torsdag 28 februari) och därefter match i Lucky Bowl mot Bjuv (måndag 4 mars). Lag 2 spelar hemma mot Ängelholm-5 måndag 25 februari kl 13.00 och är ni nyfikna på nya hallen i Eslöv (Karlsro-Bowling) så åk in och titta när HPBK  lag-3 möter Eslöv-4 söndag 24 februari med matchstart kl 11.45.