(22 maj) Måndagen den 26 augusti är det seriepremiär i Alliansen Ringens seriespel för säsongen 2019-2020. Då är Höganäs-1-Eslöv-3 i division 2-serien första paret ut som den första av sammanlagt 840 matcher som ska spelas fram till sista veckan i april nästa år.

Det preliminära spelprogrammet som Peter Andersson i Ängelholm står bakom, ligger nu ute på Alliansens hemsida via länk till SBHF, nu har hemmalaget möjlighet att kolla matchdag och speltid och göra eventuella ändringar varefter ett definitivt program kommer att fastställas.

Kommande säsong deltar 74 lag i de sex divisionerna vilket är rekord. Tre nya lag är anmälda för spel, bland dem BK 80 (Hässleholm-1) som går in i högsta divisionen och som kommer att inleda borta mot Bjuv-1 den 28 augusti och spelar första hemmamatchen i Turbanhallen den 5 september mot Åstorp-1, vinnarlaget i ”Mästarmötet 2019″. För Perstorp-1, den gångna säsongens vinnare av högsta serien, blir det en veckas extra träning eftersom laget står över första omgången, möter Eslöv-1 hemma den 3 september.

Här är länken till spelprogrammet 2019-2020, reviderat den 29 maj: https://www.sbhf.se/ligaservice/index.php/division/index?parentId=1837