Bowlinghallen i Eslöv är nominerad som ”Årets bowlinghall” av Hallägarföreningen.
(Foto: Håkan Andersson)

 

(29 mars) Sedan flera år tillbaka premierar SBHF (Sveriges Bowlinghallarnas Förbund) sina medlemshallar genom att utse en till ”Årets bowlinghall”. Och bland de drygt 200 hallar i landet som är anslutna till SBHF blir det antingen Karlsro-Bowling i Eslöv eller JPM-Bowling i Karlskoga som får utmärkelsen för 2018, de båda är nominerade inför årsmötet i nästa vecka då föreningens medlemmar sedvanligt ”turar” mellan Stockholm och Helsingfors.

Senast var det Birkahallen i Stockholm som fick utmärkelsen avseende 2017, den baseras på bl.a. serviceutbud, program, skötsel, spelfrekvens m.m. och har tidigare gått till Bowlingcafét, Borås (2015) och nya Ten Lanes, Skövde (2016). Nu kan utmärkelsen hamna hos Serdar och Sevim Mehmet, som driver hallen i Eslöv och har gjort så sedan den invigdes i mars 2013.

SBHF ska också premiera ”Årets entreprenör” och dela ut pris för ”Årets design” och nominerade i den senare klassen är Katrinedalshallen, Borås och Bowlingcity i Jönköping.

Fotnot: Det blev Karlsro Bowling i Eslöv som tog hem titeln som ”Årets bowlinghall”, Serdar och Sevim Mehmet fanns på plats för att ta emot diplom och applåder från deltagarna på konferensen. Utmärkelsen som ”Årets entreprenör” gick till Patrik Backe på Olympiabowling i Helsingborg medan Katrinedalshallen i Borås tog emot priset för ”Årets design”.