(18 februari) Det kom inte mindre än 177 pensionärsbowlare till start vid ”Vintertävlingen” som nu avslutats i Klippans bowlinghall. Och det innebar nytt deltagarrekord i form av 129 herrar och 48 damer. Och det blev en tävling med många bra resultat.

I damklassen spelade Birgit Nordström från Höganäsveteranerna hem förstapriset på 1.000 kronor med resultatet 1239 (1119+120) över de sex serierna och hade närmast Britt-Marie Hofvander från BK 80 efter sig med 1222 poäng. Samma förstapris var det i herrklassen där Conny Gustavsson (bilden) från Åstorp svarade för ett mycket bra spel med 1304 i ren slagning och med 30 i handicap gav det 1334 poäng och totalseger före Lars-Erik Blomberg, Höganäs 1310 och Lennart Löfving, BK 80 med 1302 poäng. Den kompletta resultatlistan finns på länken: http://www.alliansringen.se/tavlingar.htm

Nu blir det närmast fortsatt tävling i Hässleholm (Turbanhallen) via BK 80-slaget och därefter ”Åstorpsfajten” i Åstorp (inleds 28 februari) och det bjuds också på traditionella ”Vårmixen” i Ängelholm under mars-april. Dessutom är ”Alliansmästerskapet” inne på nästsista varvet med kvalspel i Åstorp.