CIMG4177Under  de  fem år som SPF-SM i bowling avgjorts har Höör haft stora framgångar och två gånger under de åren har den svenska lagmästartiteln hamnat i Höör genom paret Håkan Andersson-Sven Persson. Därtill har det också blivit många medaljer och klassvinster.
2009 gick SPF-SM i Tibro och där vann Håkan Andersson sin klass, Sven Persson, Ethel Andersson och Amy Wiklund tog alla en andraplats och Martin Wiklund blev trea i respektive åldersklass. Därtill blev det ”guld” i 2-mannalag genom Håkan och Sven och sammantaget blev Klubb 72-SPF Höör bäst av alla föreningar.
Den 20-21 september avgörs årets mästerskap och det sker på de 16 banorna i Nöjesfabriken i Karlstad och dit åker nio spelare från SPF i Höör, nämligen Sven Persson och Martin Wiklund (klass +76 år), Sture Karlsson (71-75), Håkan Andersson, Leif Ohlsson och Gert Nilsson (66-70), Amy Wiklund (+76) samt Ethel Andersson och Gerd Nilsson (66-70).
Deltagarna från SPF-Höör har gemensam starttid tisdag den 21 september kl 11.30 och det handlar om spel över 6 serier.
På bilden ses Gert Nilsson från SPF-Höör föra protokoll under fjolårets SPF-mästerskap i Tibro. (8 augusti)