(22 april) 788 matcher är spelade i säsongens seriespel med Alliansen Ringen, 28 återstår under den sista veckan i april innan vi gör bokslut för 2017-2018. Efter en säsong som pågått i nio månader sedan slutet av augusti i fjol, med spel i sex divisioner och där sammanlagt nära 850 pensionärsbowlare varit engagerade i de 73 lagen.

Klart är redan vilka lag som tar hem seriesegern medan sista omgången avgör både uppflyttningsplatser och vilka lag som får kliva ner en serie.

Här är säsongens ”ettor” som vid Alliansens årsmöte den 14 juni får både diplom och inteckning i vandringspokalen. Och noteras ska, att Tyringe gjort en succésäsong och vunnit serien med vart och ett av sina tre lag.

Division 1: Bjuv-1, division 2: Tyringe-1, division 3: Tyringe-2, division 4: Eslöv-3, division 5: Ängelholm-6 samt division 6: Tyringe-3.