Bowlinghallen i Höganäs – bowlarnas absoluta favorithall. Detta enligt en omröstning
på nätet.
(Foto: Håkan Andersson)

 

(11 april) ”Fantastisk service, utmärkta sportsliga förhållanden och en genuint engagerad och omtänksam personal”.

Så lyder motiveringen när ”Bowlarnas favorithall” i Sverige skulle utses, detta i ett nyinstiftat pris från Bowlingföretagarna (SBHF) i samarbete med Svenska Bowlingförbundet och där omröstning skett på nätet. Och där var det Höganäs bowlinghall som fick de flesta rösterna, därtill även de bästa motiveringarna och kammade hem den fina utmärkelsen. Så sträck på er i hallen, Mattias Möller & Co! Ni är bowlingspelarnas favorithall, nummer ett i bowlingsverige.

Bland de bowlinghallar som nominerats till utmärkelsen fanns också New Bowl Center i Stockholm, Nässjö Bowlingcenter, WB Bowling i Hagfors, Birka Bowling i Stockholm samt Nordmanna Bowling i Kungälv. Höganäshallen var också nominerad till kategorin ”Årets bowlinghall” där priset gick till Birkahallen i Stockholm och till ”Årets bowlingentreprenör” utsågs förre landslagsspelaren Lars Hedqvist i Luleå. Priserna delades för övrigt ut vid SBHF:s årliga konferens och årsmöte som hölls den 9-10 april på Silja Symfoni mellan Stockholm och Helsingfors.