(21 oktober) Det blev Martin Wiklund som fick ta emot årets Höörs PBK-pris och det delades ut av ordföranden Leif Ohlsson i samband med klubbens höstmöte i Lucky Bowl på tisdagen.

Som det anstår en utmärkelse av denna dignitet så fanns det också en motivering till beslutet i klubbstyrelsen. Och den lyder…

”För hans mångåriga medlemskap, hans entusiasm och helhjärtade engagemang i Höörs PBK, bland annat som klubbens sekreterare åren 2001-2006 och kassör 2010-2012. En ”lagspelare” och uppskattad klubbkamrat, alltid positiv och alltid med glimten i ögat”.

Ett val som möttes av varma och välförtjänta applåder från klubbkamraterna, en utmärkelse som består av ett presentkort i valfri affär e.d. Det var för övrigt fjärde gången HPBK-priset delades ut, tidigare har det gått till Ann-Marie Johansson (2011), May Britt Helgesson och Siv Larsson (2012) samt Håkan Andersson (2013).

Bilden: Klubbordföranden Leif Ohlsson gratulerar Martin Wiklund som mottagare till HPBK-priset 2014. (Foto: Håkan Andersson)