(21 oktober) Dags för höstens ”mixtävling” i Höörs PBK och som alltid en tävlingsform som brukar samla i stort fullt hus.

Tisdagen den 28 oktober är det dags i Lucky Bowl och med 15 par och 30 spelare till start betyder det spel i två omgångar. Lottningen gjordes i samband med tisdagens höstmöte, det handlar om 8 serier med handicap och ”toppseedade” är paret Håkan Andersson-Krister Lindberg medan Gunilla Larsson-Inger Lindberg kan tillgodoräkna sig 43 poäng extra i varje serie. Här är spelordningen, inom parentes handicap per serie.

Kl 11.30:
Bana 1: Gunilla Larsson-Inger Lindberg (43), bana 2: Ingela Ohlsson-Gert Nilsson (20), bana 3: Ann Marie Johansson-Weine Andersson (30), bana 4: Ewe Sandberg-Ethel Andersson (14), bana 5: Krister Lindberg-Håkan Andersson (0), bana 6: KåGe Andersson-Rolf Törnqvist (6), bana 7: Ingvar Håkansson-Eva Jönsson (9), bana 8: Gert Åkesson-Tore Holst (26).
Kl 13.00:
Bana 1: Ingrid Larsson-Jan Persson (15), bana 2: Gerd Nilsson-Sture Karlsson (19), bana 3: Åke Persson-Bengt Pettersson (8), bana 4: Ingmar Larsson-Martin Wiklund (16), bana 5: Leif Ohlsson-Kaj Svensson (14), bana 6: Crister Bengtsson-Lars Lundgren (5) samt bana 7: Bengt Lindvall-Amy Wiklund (27).