(11 september) Det blir inget spel för Höörs PBK-2 borta mot Perstorp-2 den 23 september. Utbyggnaden till en 8-banorshall i Perstorp har dragit ut på tiden och det lär inte bli klart för spel förrän i månadsskiftet september-oktober. Av den anledningen flyttas alla de hemmamatcher lagen i Perstorp har under september månad, bland dem mötet med Höör-2 i division 3. Man byter helt enkelt spelplats.

Det är den gamla 4-banorshallen vid Torget i Perstorp som byggs ut och det är åtta banor med tillhörande maskiner o.d. från nedlagda hallen i Ystad som installeras. När det blev tal om att bowlinghallen i Österportshallen i Ystad med sina 8 banor skulle läggas ner var föreningen i Perstorp först i kön och köpte banor, maskiner o.d. Och de har man sedan drygt två år tillbaka haft magasinerade. Direkt efter sista seriematchen i våras började man bygga ut, väggen vid bana 4 slogs ut, banor revs upp, nya installeras. Och vid kommande månadsskifte blir det ”invigning”, ett mångårigt önskemål om en större hall är äntligen verklighet.

Bortamatchen för Höör-2 mot Perstorp-2, enligt programmet den 23 september, flyttas således till Lucky Bowl i Höör och spelas onsdagen den 24 september med början kl 13.00, returen tar Perstorp hand om och den spelas den 23 februari nästa år. Så här ser det närmaste programmet för hemmaspel med Höörs PBK ut:

Måndag 15 september-kl 13.00: Höör 2 – Tyringe 2 (division 3), onsdag 17 september-kl 13.00: Höör 3 – Ängelholm 8 (division 5) samt onsdag 24 september-kl 13.00: Höör 2-Perstorp 2 (division 3).