(20 april) Det är dags att sätta punkt för säsongen 2013-2014 vad avser seriespelet. I nästa vecka spelas nämligen den sista omgången för de tre lag som Höörs PBK deltar med i Alliansen. Och då handlar det om spel mot både topp och botten.

Höörs PBK-1 åker till Åstorp för att där möta säsongens bästa lag som redan säkrat en ny serieseger. Och där har Höör mest att spela för eftersom det handlar om att bli tvåa eller trea i division 1-serien. En poäng räcker för att hålla Ängelholm bakom sig, de senare har för övrigt avslut hemma mot Höganäs.

- Tvåa eller trea, i vilket fall som helst tycker jag att vi gjort en mycket bra säsong. Detta med tanke på att vi haft mycket skador, sjukdomar och annat som ställt till det, säger Håkan Andersson i Höörs PBK och tillägger:

- Våra tre nytillskott Lars Lundgren, Bengt Pettersson och Kaj Svensson har  inte bara skärpt konkurrensen om platserna i förstalaget, de har också höjt lagets spelstyrka. Och till nästa säsong ska vi bli ännu vassare, vi har nämligen lite nytt på gång.

Avslutning på hemmabanorna i Lucky Bowl blir det för Höör-2 och Höör-3 och båda ställs mot jumbolaget i division-3 respektive division-5 och då handlar det om spel mot Landskrona-3 och X-Bowl från Båstad. I stort är tabellplaceringarna klara, dock har Höör-3 en liten med dock teoretisk chans att bli trea i sin serie. Men då krävs ”rätt” resultat i två andra matcher, allt medan Höör-2 säkrat nytt kontrakt i sin serie.

Division 1: Åstorp PBK-Höörs PBK 1 (torsdag 24 april-11.00)

Division 3: Höörs PBK 2 – Landskrona 3 (onsdag 23 april- 13.00)

Division 5: Höörs PBK 3 – X Bowl, Båstad (torsdag 24 april-13.15)