(14 april) Det skulle bli en riktigt intressant avslutning på säsongen var det tänkt, vänskapsmatchen mellan Höörs PBK-1 och BK 80 från Hässleholm. Men det blir ingen match torsdagen den 17 april, det hela är inställt.

- Vi får helt enkelt inte ihop ett lag, det är skador, sjukdomar, semestrar och annat som ställer till det. Och ska vi kunna matcha ett så bra lag som BK 80 ska vi ha bästa laget, säger Håkan Andersson i Höörs PBK.

BK 80 har nyligen vunnit division 1 av ”Göingeserien” och man gjorde det på ett mycket övertygande sätt. Till detta ska läggas att Hässleholmpensionärernas förstalag nu är uppe i 45 matcher i rad utan förlust. I november i fjol tog för övrigt BK 80 emot i Turbanhallen till premiärmatchen mot Höör-1 och det slutade med klar hemmaseger via siffrorna 14-6.

- Hade verkligen sett fram emot returmatchen i Lucky Bowl, men med fem-sex ordinarie spelare borta från lag-1 blir det tyvärr inte så. Tror inte BK 80 skulle uppskatta om vi kom med ett mycket reservbetonat lag. Har pratat med Lennart Löfving i BK 80 och vi är överens om att skjuta på matchen till i höst, kanske då som ett genrep för båda klubbarna inför seriepremiären, säger Håkan Andersson.