Som traditionen bjuder inleds alltid golfträffarna med ”en lille en”. Här är det finalens
tävlingsledare Jan ”Janca” Persson som serverar broder Sven Persson. I bakgrunden
Ethel Andersson,  Inger Lindberg och Birgitta Hansson som redan fyllt sina små glas.
Foto: Håkan Andersson

Tack för i år! Och väl mött igen våren 2012!
På torsdagen var det nämligen avslutning på årets golfträffar med ”Glada gänget” i Höör och då med spel på Sölvesborgs pay-and-playbana. Dit hade nämligen finalens tävlingsledare Jan ”Janka” och Anita Persson förlagt spelet, detta på en mycket trevlig 9-hålsbana, med massor av träd på båda sidor om smala fairways, något av ”Jankas” favoritbana. Och ganska svårspelad, vilket det faktum visar att inte en enda ”birdies” noterades…

Och liksom i de tidigare träffarna under året var det de rutinerade spelarna som klarade banan bäst. Allra bäst spelade nämligen Sven Persson med två jämna rundor, båda på 39 slag till 78 totalt och därnäst Leif Ohlsson med 82 medan Birgitta Hansson var etta bland damerna med 85 slag. Men för rättvisans skull lottades förstaprisen ut och bland damerna hamnade det hos Ethel Andersosn medan Krister Lindberg fick motsvarande bland herrarna.

Som sagt, slut för i år, tack för i år. Nästa gång gänget samlas blir till våren 2012, då med Karl-Axel ”Acke” Nilsson som tävlingsledare och därmed väljer han också spelplats. Skulle tro att Barsebäcks mysiga pay-and-play ligger bra till…

Så här gick det i Sölvesborg och årsavslutningen (2×9 hål)
Herrar: 1. Sven Persson 78 slag, 2. Leif Ohlsson 82, 3. Jan Persson 86, 4. Håkan Andersson 93 och Krister Lindberg 93, 6. Karl-Axel Nilsson 102.
Damer: 1. Birgitta Hansson 85, 2. Ethel Andersson 96, 3. Sonja Nilsson 107 samt 4.  Ingela Ohlsson 110.

 


- Tack för i år, väl mött igen 2012, säger den här kvintetten ur ”Glada gänget”.
Fr.v: Sven Persson,
Håkan Andersson, Leif Ohlsson, Bengt Lilja och Krister
Lindberg.
Foto: Inger Lindberg