(2 september) Nu har de första resultaten från seriespelet 2020-2021 med Alliansen Ringen redovisats. Och resultaten från premiäromgången i de sex divisionerna kommer att fyllas på allt eftersom de spelats och redovisats.

Men redan efter tre dagars spel konstateras att resultatrapporteringen fungerat bra, serieansvarige Peter Andersson i Ängelholm har redan lagt in siffrorna från ett 15-tal matcher. Bland andra från två i division 1-serien där nykomlingen Landskrona-1 tog en knapp seger mot Eslöv-1 (5524-5519) medan Perstorp-1 gjorde utmärkta 5771 poäng och slog Bjuv-1 som landade på 5467. Landskronaseniorerna hade för övrigt en fin inledning på seriespelet med seger för de tre lag som hittills varit på banorna.

Fortsättning följer torsdag-fredag med resterande matcher i den första omgången, därefter kommer säsongens första serietabeller att presenteras liksom en lista över de bästa individuella resultaten. Allt finns på Alliansens hemsida via länken: http://www.alliansringen.se/seriespel.htm

Fotnot: I början av nästa vecka kommer en uppföljning av premiäromgången på den här sidan.