(16 juni) Det blir ingen fjärde upplaga av internationella stortävlingen ”Storm Lucky Larsen Master” som fanns inplanerad i Olympiahallen i Helsingborg den 27 augusti-5 september 2020. En tävling som samlar allt från USA-proffs till Europas och Asiens toppspelare, internationell och svensk elit och bredd. Arrangörerna har meddelat att man ställer in på grund  av Corona-pandemin och har siktet inställt på att återkomma 2021.

Den svenska tävlingen i Europa-touren är bara en av många som ställts in i år, dit hör också tävlingar i bl.a. Zürich, Paris, München, på Malta och i danska Aalborg. Dessutom har ett flertal tävlingar flyttats fram och fått nya tävlingsdagar i oktober-november.

Det är den svenske elitspelaren Martin Larsen (Team Pergamon) som tillsammans med Storm Company står bakom Europatour-tävlingen i Sverige. Premiärupplagan spelades i Baltiska Hallen i Malmö 2017 med Jason Belmondo, Australien som vinnare, 2018 vann USA-proffset Kyle Troup i samma hall och när tävlingen 2019 flyttade till Olympiahallen i Helsingborg tog 26-årige dansken Carsten Hansen (bilden) hand om segerchecken på 150.000 svenska kronor efter 289-247 mot Chris Via, USA i stegfinalen.