Leif Johansson och Johan Wikstedt i Bjäre-1 inleder säsongen hemma i
X-Bowl i Båstad mot Höör-2 i division-2 den 1 september, detta enligt
det
preliminära spelprogrammet. (Foto: Håkan Andersson)

 

(27 maj) Nu har kommande säsongs samtliga 840 seriematcher i Alliansen Ringen fått både speldag och matchtid. Men det handlar fortfarande om ett högst preliminärt spelprogram för de sex divisionerna som kan komma att ändras eller justeras beroende på utvecklingen av corona-pandemin. Men enligt det program som nu presenterats ska säsongen 2020-2021 starta i månadsskiftet augusti-september, således i stort vid samma tidpunkt som de senaste säsongerna.

Första paret ut blir division 5-matchen Bjuv 6-Svalöv 4 i division 5-serien som är inplanerad måndagen den 31 augusti kl 12.40 och de som sätter punkt för hela säsongen blir division 6-lagen Båstad Bowlare-Perstorp 5 och Klippan 7-Perstorp 6 som båda har fått matchtid torsdag den 29 april 2021 kl 14.00, två matcher som således blir de sista som spelas 2020-2021.

Ett definitivt besked om matchstart kommer styrelsen för Alliansen Ringen att ta under den närmaste månaden, då kommer också besked om när det kommer att hållas årsmöte. Därför ska det nu uppdaterade spelprogrammet på länken  https://www.sbhf.se/ligaservice/index.php/division/index?parentId=2057 tills vidare anses som preliminärt.