(17 maj) Det blir oförändrat 74 lag som deltar i seriespelet kommande säsong 2020-2021 för Alliansen Ringen.

När anmälningstiden gick ut kunde sekreteraren Göran Strandqvist i Perstorp konstatera, att ett lag utgår och ett nytt tillkommer. Lämnar division 6-serien gör Bjuv-7 medan Tyringe har anmält ännu ett lag som placeras i lägsta serien och det blir för övrigt Tyringeklubbens fjärde lag i Alliansens seriespel.

Vid fördelningen av antalet lag i de sex divisionerna skulle det innebära att division-1 och division-6 kommer att omfatta 13 lag, övriga fyra divisioner 12 lag, således samma antal som den senaste säsongen. Och med 74 deltagande 8-mannalag för pensionärer är Alliansen Ringens verksamhet fortsatt den mest omfattande i södra Sverige med över 600 spelare engagerade i varje serieomgång som kommer att spela totalt 850 matcher säsongen 2020-2021.

Alliansens årsmöte, som brukar hållas traditionellt i juni månad, är framflyttat och något nytt datum är inte bestämt, så ej heller när det blir seriestart. Den har tidigare planerats att ske i slutet av augusti.